Şehrin Çocuk Hali

Seyahat bloggerı  www.seyahatperest.com ‘un yazarı Özge Lokmanhekim, sadece  “İstanbul’da yaşayan anneler” için yepyeni bir  şehir rehberi hazırladı. Şehrin Çocuk Hali  adlı site, park, bahçe, müze, kurs, tiyatro, sinema, oyuncakçı, çocuk dostu yemek yerleri gibi çocuklara yönelik her türlü etkinlik ve mekanın yer aldığı geniş kapsamlı bir etkinlik takvimi ve rehber sunuyor.

Şehrin Çocuk Hali, Mutluluk Garanti!

“Çocuğumla bugün ne yapsam?” diye mi düşünüyorsunuz? Aradığınız tüm cevaplar burada! Çocuklara yönelik etkinlikler, atölye çalışmaları, müzeler, kurslar, tiyatro ve sinemalar… Ailece keyifle yemek yiyebileceğiniz çocuk dostu restoranlar… Oyuncakçılar, kitapçılar, alışveriş adresleri… Çocuğunuzun doğum günü partisi için mekanlar, pastacılar, fotoğrafçılar… Hepsi ve daha fazlası sehrincocukhali.com’da sizleri bekliyor!

Tanıdığımız bütün harika pastacıları, zıpır particileri, yaratıcı atölyeleri, doğal kumaştan ve çok renkli giysiler satan mağazaları, her aradığınızı bulabileceğiniz oyuncakçıları, sık sık uğradığımız kitapçıları, ekolojik ürünler satan dükkanları, çocukların doya doya koşup oynayabileceği parkları, bahçeleri, en lezzetli pizzacıları ve şahane dondurmacıları, ufaklıkları ve hatta sizi bile hayrete düşürecek müzeleri, vizyona yeni giren filmleri, harika çocuk tiyatrolarını ve mutluluğa dair daha onlarca şeyi tek bir yerde sizlere sunma kararı aldık, bir hayalin peşine takıldık.   Çocuklarımızla İstanbul’un keyfini çıkaralım ve şehri birlikte keşfedelim diye şehrin en çocuksu halini sunan bir site tasarladık. Üstelik size hayatı kolaylaştırmak için bir de etkinlik takvimi hazırladık. Gün gün, saat saat çocuklar için nerede ne var hepsini bir araya topladık.

İstanbul’un en çocuksu halini size sunmaktan mutluluk duyarız.

sehrincocukhali.com  ŞehrinÇocukHaliMutluluk Garanti!

Çocuğunuzla keyifli saatler geçirmeniz dileğiyle!


BU GÖNDERİ İÇİN YORUMLAR KAPALIDIR