BURADASINIZ

Aisha Aromaterapi’den paketim var….

Aisha Aromaterapi’den paketim var….

Hamilelik ve doğum sırasında özellikle masaj ile aromaterapi yağlarını çok kullanıyorum. Mümkün olduğu kadar kaliteli ürünler kullanmaya da dikkat ediyorum. Geçenlerde Sevgili Ayşe Tolga Aisha ürünlerinden deneme amaçlı bana bir kaç güzel ve özel ürün gönderdi. Öncelikle çok ince ve güzel düşünülüş bir davranıştı. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
Hediye ürünlerim:

Perine Masaj Yağı
Doğuma önceden hazırlanmak ve doğum sırasında oluşabilecek yırtık ve kesikleri önlemek için kullanabilirsiniz. İçeriğinde ay çiçeği, kalendula, avokado, üzüm çekirdeği yağları, lavanta, misk adaçayı öz yağı bulunmaktadır.

Daha önce sizlere perine masajının önemini belirtmiştim, dilerseniz tekrar yazımı hatırlayalım. Epizyotomi hakkında ne biliyoruz?

Anne Rahatlatıcı Masaj Yağı
Doğum sırasındaki kasılmalar nedeni ile sırt, bel, kuyruk sokumu bölgelerinde ağrılar artar. Biz doulalar doğum öncesinde ve sonrasında özellikle bu bölgelere masaj yaparız. En kısa zamanda bir doğumda kullanmayı da dört gözle bekliyorum.

Elastikiyet Arttırıcı Bakım Kremi
Bu ürün ile ilgili detayı broşürde okuyunca dikkatimi çekti, çok faydalı bir ürün. Hamile annenin burnuna ve kaşınan göbeğine uygun bir karışım. Alerji yapma son şansı son derece düşük. Çatlaklarınız ile mücadele eden bir ürün. Bel, basen, göbek ve göğüs bölgenize düzenli olarak masaj ile uygulayabilirsiniz.

Yatıştırıcı Pişik Kremi
Bildiğiniz pişik kremi ama farkı: içeriği ve doğallığı. Zaten çok yoğun bir krem değil, doğal olduğu belli. Ben hemen kızım Derin’e kullanmaya başladım. Mis gibi lavanta kokusu yayılıyor.

Aisha ürünlerinin özelliği; toksin yok, %100 doğal ve bitkisel içeriklerden oluşuyor, çevre dostu ambalaj içeriyor. Ürünlerin içeriğinde tamamen organik hammadde var. Paraben kesinlikle yok. Hayvan dostlarımız üzerinde test edilmiyor ve GDO içermiyor. Daha ne olsun.

Güzel hediyeleri için Ayşe Tolga’ya tekrar teşekkür ederim.
aisha

İLGİLİ YAZILAR

  1. Ayse Tolga

    6 Mayıs

    Teşekkür ederiz. Sizi Hamilelikte Aromaterapi Egitimimize bekleriz